Samla lån med Advisa och fira med god mat och dryck

Att ha många lån kan för många kännas mycket stressigt då räntan ofta blir högre med flera stora eller mindre lån tillsammans. Då kan man hos Advisa ansöka om ett samlat lån som kommer att sänka räntan, vilket innebär en mer bekymmersfri vardag! Får man ett samlat lån med Advisa kan man fira med en god middag, ett gott vin och kanske lite goda drinkar innan och efter maten.

Frihet med samlat lån och goda vintips till middagen

När man ansöker om ett samlat lån genom Advisa innebär det att man får hela 37 långivare samlade på ett och samma ställe. Professionella Advisa fungerar som en tjänst där kunnig personal hjälper till att finna lånegivare som kan komma att acceptera lånet och sedan ge ett fördelaktigt låneerbjudande. Fördelen med Advisa är att man med enkla filter online kan jämföra pris och månadsbelopp gentemot ränta och månadskostnader. Att ansöka och få samlade lån genom Advisa, betyder en större ekonomisk frihet och man slipper onödiga extra räntor. Får man sitt lån beviljat kan man fira med en god middag med partnern, vännerna eller familjen. Dricker man alkohol i form av vin passar det bra med tips för viner till olika maträtter beroende på om man ska ha fisk, skaldjur, kött eller annat till middag.

Festa med goda drinkar med beviljat lån!

För att få ett lån beviljat genom Advisas tjänster och lånegivare, krävs det att man fyllt 18 år samt att man inte har skulder hos Kronofogden. Det görs endast en kreditupplysning hos UC, som är en förkortning av Upplysningscentralen. Man kan med fördel alltid justera beloppet i efterhand när lånet är beviljat, eller också betala av mer om man så önskar. När man fått en lån beviljat genom tjänster på Advisa, är det roligt att ha besök på middag med gott vin, men även kanske lite goda drinkar före och efter maten. Det finns många goda alkoholhaltiga drinkar man kan blanda och goda huvudingredienser kan vara gin, vodka, cava, ljus rom eller annat gott att blanda ihop med frukt och grönt, samt juice eller läsk.