Alkohol och dejting

När man ska iväg på en första dejt kan allt kännas lite nervöst. Då kan ett glas vin eller kanske en drink vara en sak som lättar upp stämningen lite men det gäller att det inte blir för mycket. Då kan alkoholen rent av få motsatt effekt. Med det inte sagt att man inte kan ta ett glas vin om man går ut på restaurang på dejten. Men vad bör man tänka på när det gäller alkohol och dejting?

Hitta en dejt

Det allra första man måste tänka på är att man ska finna en dejt. Det finns många olika nätdejting tips på nätet och online kan man finna dejter i alla åldrar, och med olika intressen. Oavsett om man vill dejta en tjej, kille eller en icke-binär person går det alldeles utmärkt att finna intressanta personer online. Ett annat alternativ är helt enkelt att fråga någon man tycker om ifall den personen skulle vilja gå på en dejt.

Håll koll på promillen

När man dricker alkohol stiger promillehalten i kroppen och man blir mer påverkad. En högre promillehalt kan göra så att man blir mer avslappnad men allt för mycket alkohol kan leda till att man helt tappar omdömet.

Så lätt kan dejten sabbas av alkohol

Det finns flera olika sätt att sabba en dejt på och ett av dem är genom att man dricker för mycket alkohol. Dricker man för mycket kan det vara så att man börjar tala om olämpliga saker eller så kan man agera på ett opassande sätt. Det kan också hända att man inte beter sig på ett bra sätt på restaurangen. Att ta varannan vatten och att ibland resa sig och gå en sväng kan vara bra. Då får man bättre koll på sitt alkoholintag under dejten.

fredriq

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *